Pioneer XDJ-RR all-in-one DJ systeem

<< Vorige - Volgende >>


Pioneer XDJ-RR all-in-one DJ systeem


Artikelcode: XDJ-RRPioneer XDJ-RR all-in-one DJ systeem
De Pioneer XDJ-RR, een nieuwe telg in de XDJ All-in-One DJ systemen. Hij is compacter dan de XDJ-RX2 zonder verlies van noodzakelijke functies en heeft geen PC nodig. USB-stick inpluggen en draaien maar!

Als je de overstap wilt maken van thuis draaien naar optreden op feesten, dan is de XDJ-RR de ideale kit voor jou. Het systeem erft alle basisfuncties van de NXS2-opstelling en voegt ze allemaal samen in een lichte, draagbare unit die je gemakkelijk kunt meenemen naar feesten en optredens. Hij is compatibel met rekordbox dj (licentie inbegrepen) maar als je geen pc/Mac wilt gebruiken, kun je in rekordbox geanalyseerde muziek exporteren naar USB-opslagapparaten.

KEY FEATURES
Lay-out en functies van de NXS2-opstelling
De XDJ-RR erft zijn lay-outontwerp en veel van zijn besturingselementen, functies en FX van de CDJ-2000NXS2 en DJM-900NXS2. Je kunt in rekordbox geanalyseerde nummers rechtstreeks vanaf USB-opslagapparaten afspelen of je pc/Mac op de XDJ-RR aansluiten en rekordbox dj gebruiken.

2 USB-A-poorten en 1 USB-B-poort
Sluit je pc/mac aan op de USB-B-poort aan de achterkant en steek je USB-stick in een van de USB-A-poorten aan de bovenkant om naadloos van dj te wisselen.

7" kleurenscherm
Blader en selecteer snel nummers via het grote kleurendisplay (geen touch zoals bij de XDJ-RX2!) en de grote draaaiknop. Krijg een visuele weergave van nummerinformatie om nauwkeurig te mixen en scratchen.

Wees creatief
Til je sets naar een hoger niveau met Hot Cues, Beat Loop, Slip Loop en Beat Jump. Op de mixersectie vind je Beat FX (met Echo, Reverb en Flanger) en Sound Color FX (met Filter, Noise, Dub Echo en Pitch).

Aansluitingen
2 inputs:

1x AUX (RCA)
1x MIC (XLR/JACK combi)
2 outputs (1 master level):

Master 1 (XLR)
Master 2 (RCA)
1199.00  € 1199.00

Aantal